13 oktober 2009

Statistik é kul!

Särskilt bloggstatistik!

Vi på turistbyrån är jätteglada över att så många läser vår Höörsblogg. Sedan vi började föra statistik över våra läsare, den 18 augusti 2009, så har 2372 unika besökare varit inne och läst våra blogginlägg. Med unik besökare menas att du som läser registreras endast en gång per dag om du inte läser från olika datorer vill säga!

I snitt hittills under oktober har 56 personer läst bloggen varje dag. Som mest var 105 personer inne och läste. Fler än 100 per dag har hänt totalt vid fyra tillfällen och det var när vi la ut inläggen om Höörströjorna (finns fler att köpa!) och vid invigningen av Skånes Mitt.


Copyright: Helén Magnusson

Hjälp oss att göra bloggen ännu mer attraktiv genom att lämna kommentarer, tips och förslag. Detta går att göra till varje inlägg om du klickar på kommentarer sist i inlägget.

Du som är medlem i Höörs Turistförening kan marknadsföra dig och din verksamhet som Gästbloggare. Maila över bilder och text till turistbyrån på info@turisthoor.se så lägger vi ut det på bloggen.

Du kan kostnadsfritt prenumerera på bloggen genom att bli Följare av Höörsbloggen. Klicka på Följ längst ner i högerrutan och följ instruktionerna. Eller så går du in på turistbyråns hemsida för Höörsbloggen och klickar på länken för prenumeration. Då lägger du automatiskt in en så kallad RSS-feed i din mailbox och varje gång det kommer ett nytt inlägg på bloggen så får du ett påminnelsemail om detta. Bra va!

Något mer som är jättekul, det är att så många av er läsare har blivit sugna på att själv börja blogga. Som du ser i högerspalten under Höörsbloggens Bloggvänner så finns det flera spännande bloggar att klicka sig in på och följa. Turistföreningens medlemmar länkar vi kostnadsfritt till som bloggvän.

Tänker du starta en blogg men inte riktigt vet hur? Kontakta gärna Jenny på turistbyrån på info@turisthoor.se eller på 0413-275 75 så kan hon hjälpa er på vägen.

Sprid gärna informationen om Höörsbloggen till alla ni känner som kan ha intresse av att veta vad som händer i Höör.
Tack alla läsare än en gång!!

//Helén, Höörs Turistbyrå

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Höörsbloggen till framgången på nätet!
/Charisma

Möt Charisma: http://motcharisma.blogspot.com

Höörs Turistförening sa...

Tack för uppmuntran och för att ni är trogna läsare av Höörsbloggen!

Ni får gärna länka till oss via er Charismablogg.

Helén

Leif Olofsson sa...

Klar att vi läser bloggen! Det är fantastiskt kul att se vad som händer runt om i Höör. Man får ju lite mer personlig upplevelse än om man läser i en vanlig dagstidning. Inte kritik utan snarare uppmuntran - det hade varit roligt med lite fler ansikten av Höörsbor på bloggen. Kanske lite intervjuer med kända Höörsbor? Lotta Dijou kanske? Eller någon annan som är känd utanför Höörs gränser? Och fler gästinlägg! Och oftare inlägg - varje dag om jag får bestämma!

Höörs Turistförening sa...

Tack Leif för dina tips.
Vi hade gärna bloggat varje dag men det tar sin lilla tid så det är svårt att hinna. Vi har satt upp som mål ett till två inlägg i veckan med mycket bilder och det tycker jag att vi har lyckats rätt bra med hittills. Det kan bli ännu fler inlägg om vi får mer hjälp av våra medlemmar. Därför efterlyser vi precis som du FLER GÄSTINLÄGG! Fler Höörsbor på bloggen - vilken bra idé. Det ska vi absolut tänka på.

hälsningar Helén

Anonym sa...

Jag håller med Leif. Mer folk och skvaller! Annars jättetrevlig blogg!

Höörs Turistförening sa...

Ok, mer folk får det bli men skvaller....

Helén