23 oktober 2009

Höstlov i Höör

Hela vecka 44 är alla skolungdomar lediga från skolan, det är dags för höstlovet. Det är ett fullspäckat program för den som inte vill sitta hemma hela lovet. Höstlovet tjuvstartar redan ikväll med Halloweendisco för låg- och mellanstadiet på Älvkullen.


Imorgon börjar Skånes Djurparks Halloweenvecka med bl.a. spökjakt. Det är något på gång varje dag fram till nästa lördag i djurparken, som t.ex. rovdjursguidning, pyssel, klappa smådjuren i barnzoo, spökhistorier, ponnyridning och minitraktorer. Nästa lördag, den 1 november är det återigen spökjakt i djurparken.

Copyright: Jenny Karlsson, Höörs Turistbyrå

Under hela nästa vecka finns det möjlighet att prova-på olika sporter som tex budo, brottning, luftgevärsskytte, judo, konståkning och vattenpolo. Man har även möjlighet att prova-på schack, köra eldrivna miniracingbilar, bowla, bada i Björkviksbadet, gå på teater osv... Vill du veta mer om vad som finns att göra på höstlovet kan du gå in på Höörs kommuns hemsida, Höörs Turistbyrås hemsida, eller komma in till turistbyrån så har vi en liten Höstlovsbroschyr som vi gärna delar ut.

Copyright: Jenny Karlsson, Höörs Turistbyrå

//Jenny, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: