19 mars 2010

Veckans Tips!


I morgon, lördag, kan du fynda kläder, skor, vagnar, leksaker med mera på Barnloppisen som arrangeras i Höörs församlingshem. Det kommer att finnas fika med hembakt. Tiden är 10.00-12.00.

På söndag klockan 17.00 kommer Jessie Johansson till Höörs kyrka för en konsert som arrangeras i samarbete mellan Färs & Frosta Sparbank och Höörs församling. Till sin hjälp har Jessie Ingvar Albihn på piano. Biljetter kan man köpa på Färs & Frosta Sparbanks kontor samt Höörs församlingshem.


Sista chansen idag fredag, och imorgon lördag att se H.A.T.S succéföreställning "I väntan på vadå..." Ett fåtal biljetter finns kvar till båda föreställningarna. Vi på turistbyrån säljer biljetter fram till stängning idag. Vi har öppet till 16.30. Kvarvarande biljetter säljs i entrén. Tiden är klockan 19.00 båda dagarna, och lokalen är H.A.T.S lokal i Musikskolans källare vid Gamla Torg.

Missa inte heller Bengt Jönssons utställning om Beatles på Skolmuseet! Vernissage idag fredag, klockan 12.00-14.00. Utställningen pågår till den 30 april, och är öppen fredagar 12.00-14.00, samt sista söndagen varje månad. Fri entré.

Inga kommentarer: