16 mars 2010

Keltisk mässa med Oats & Barley

På onsdag den 17 mars är det Irlands nationaldag - St Patrick´s Day. Samtidigt passar Höörs församling på att arrangera en Keltisk afton.

Aftonen inleds av stilla keltisk musik i Höörs kyrka från kl. 18.20 med den lokala gruppen Oats & Barley. Den keltiskinfluerade mässan med komminister Gullbritt Sörensen startar kl. 18.30.



Cirka kl. 19, efter mässan, fortsätter de som vill till församlingshemmet där det bjuds på pubmat och dryck till självkostnadspris.

Till maten fortsätter Oats & Barley att underhålla med skotsk och irländsk sång & musik. Både traditionella sånger och instrumentala låtar blandat med eget material. En eller annan allsång hoppas vi förstås också på!

Bandet består av John Follin på gitarr, säckpipa och sång, Irene Follin på fiol och mandolin, Lasse Pettersson på slagverk, Per Skog på bas och gitarr samt ibland Lydia Follin på flöjt. Ovanstående bild är tagen under bandets tidigare spelning på församlingshemmet så kvällens sättning blir lite annorlunda. Givetvis håller vi tummarna för att än en gång få höra Johns fantastiska säckpipespel dagen till ära.

Alla bilder i inlägget copyright: Helén Magnusson

//Helén, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: