22 mars 2010

Turistbyråns hemsida fungerar igen!

Äntligen fungerar vår hemsida igen! Under ett antal veckor har vi haft trassel med våra sökfunktioner som är kopplade till en databas i Norge. Alla Skånes kommuner är uppkopplade mot denna och har haft mer eller mindre problem. Nu är databasen uppdaterad och vår hemsida likaså. En del förändringar har tillkommit på vägen men mycket känner du säkert igen från den gamla sidan.

Sökfunktionerna för evenemang, aktiviteter, sevärdheter, mat och boende har en mycket snyggare och mer tillgänglig layout. Vi fortsätter arbetet med hemsidan med att gå igenom alla sidor och finjustera både funktioner och texter på dessa. Alltså är de statiska sidorna inte fullt ut uppdaterade ännu men det hoppas vi att du har överseende med. Vi har också påbörjat arbetet med de utländska sidorna och jobbar vidare med dessa.

Titta in på vår nya hemsida på den gamla adressen www.turisthoor.se.
Tänk på att layouten kräver minst Windows Internet Explorer 7 om du använder Microsoft.

Ett stort tack till Bobo, Susanne och Olaf på Helikopter Digital Media i Höör som har lagt ner ett mycket större antal timmar på att få vår hemsida att fungera mot vad vi trodde från början skulle behövas.
Behöver du hemsideshjälp så kontakta Helikopter via deras hemsida www.helinet.se.

//Helén, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: