26 mars 2010

Veckans Tips!


Veckans Tips går i "musikens" tecken. Vi börjar helgen med Mellanstadiediscot som Färs & Frosta Sparbank arrangerar ikväll på Jägersbo. I DJ-båset hittar vi DJ Timo Diablo, och som om inte det vore nog så gästas Jägersbo av Nicklas Hocker och Camilla och från Idol 2009. Det var tänkt att Rabih från Idol 2009 skulle vara med, men han är med på finalen av Let's Dance i TV4 ikväll. Tiden för Mellanstadiediscot är 18.30-20.30.

Klockan 21.00 drar det igång ett Högstadiedisco på Jägersbo, och det håller på till kl. 01.00. Även Högstadiediscot gästas av Nicklas Hocker och Camilla, men även Eddie från Idol 2009 uppträder. I DJ-båset hittar vi DJ Nermin.

Bilden är lånad av Jägersbo Nattklubb

Bilden är lånad av Jägersbo Nattklubb

Bilden är lånad av Jägersbo Nattklubb

Ikväll är det även Rockkväll på Älvkullen. Det är som vanligt Höörs Rockklubb som står för arrangemanget. Ikväll får vi se och höra Horny Unicorns, A.S.T. och Knowing INK på scen. Klockan 20.00 startar Rockkvällen.

Copyright: Staffan Olsson, Höörs kommun

Varje lördag är det Countryfest på Lonestar Konferenscenter i Vägasked, med westernmat, musikunderhållning, linedance och annat spännande. Vill du vara med på Countryfesten anmäler du dig till Lonestar på 0413-55 02 60. Festen varar mellan 16.00 och 21.00.

Copyright: Helén Magnusson, Höörs Turistbyrå

Klockan 18.00 imorgon lördag har du möjlighet att se direktöverförd opera (via satellit) från The Metropolitan Opera House i New York. Kvällens föreställning är Thomas "Hamlet", biljetter finns att köpa direkt i entrén på Kulturhuset Anders. Kassan öppnar ca 1 timma innan föreställningen börjar.

Copyright: Folkets Hus & Parker

Ännu mer rocklåtar kan du höra imorgon lördag, på Lucky's Lada. Då kommer nämligen Coverbolaget till Höör och Lucky's Lada. Bandet spelar främst moderna rocklåtar med tyngdpunkten på kvinnliga artister. Klockan 23.00 öppnar dörrarna, och det är 20 årsgräns.

Copyright: Helén Magnusson, Höörs Turistbyrå

//Jenny, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: