24 augusti 2009

Världens tuffaste brandmän spänner musklerna!


Lördagen den 29 augusti arrangerar föreningen Frosta multisport från Höör det Nordiska Mästerskapet i Multisport. Multisport är en uthållighetsidrott som innehåller en rad olika grenar, framförallt löpning, mountainbike och paddling. Tävlingen innehåller en "Blåljus-klass" där personal från våra nordiska räddningsorganisationer ställer upp. Ambulans, polis och räddningstjänst på lika villkor. I öppen klass är alla välkomna. Du som vill utmana dina arbetskamrater eller vänner - ta chansen!

Tävlingscentrum kommer att ligga i natursköna Frostavallen, Höör. Banan kommer att läggas publikvänligt så att åskådare kan ha det minst lika roligt som deltagarna. Som deltagare kan du bland annat se Linus Pråme, "Världens tuffaste brandman" från VM 2004 i England och en av utmanarna i Gladiatorerna. Niclas Persson, världsmästare för Triathlon för brandmän i Sheffield 2004, kommer att tävla mot bland annat Linus.

Missa inte helgens folkfest för hela familjen i Frostavallen! Gratis parkering vid Frostavallens Hotell & Konferens, fri entré, Frostavallens restaurang och kafé är öppna, actionfylld uppvisning med polishundar, Räddningstjänsten genomför en räddningsaktion vid bilolycka, Höörs Musikskola bjuder på sambatoner, tävla med Toyota och Höörs Föreningsallians och vinn fina priser.

Klockan 17.00 blir det gratiskonsert i Frostavallens amfiteater. Då hälsar vi Brandsta City Släckers välkomna till Höör. Bandet det slår gnistor om består av fem brandmän från Helsingborg som startade 1994 i samband med tävlingen Företagsrock och 2001 hamnade de i Melodifestivalen.



Folkfesten pågår under hela lördagen mellan klockan 10.00-18.30. Mer information om Frostavallen hittar du på www.frostavallen.se.

//Helén, Höörs Turistbyrå

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud vilket evenemang! WOW va stolt man blir av att bo i Höör. Det där med Multisport låter som om det skulle kunna växa sig riktigt stort. Och då kan vi alla berätta att det startatde i lilla Höör. :)