8 september 2010

Sportiga Höörsbor!


Idag vill vi säga grattis och bra kämpat till alla Höörsbor som var i Stockholm i söndags och sprang årets Tjejmil! Turistbyråns egen Jenny Karlsson var en av de 28 000 tjejer som tog sig runt banan på Gärdet. Självklart får hon den ständiga sportfrågan, så här dagarna efter prestationen; - Hur känns det? Lite stel i benen efter nästan 10 km på asfalt men annars är det ok, svarar Jenny. Skönt att höra att hon kan stå och gå efter den rundan! Hon får ta ett par vilodagar till innan hon kommer tillbaka till arbetet i Höör.

En annan Höörstjej som också sprang årets Tjejmil var Lisa Nordén. Tyvärr hann Jenny aldrig ifatt henne eftersom Lisa höll ett lite annat tempo. Hon slutade som tvåa i loppet! Läs mer om Höörs duktiga guldmedaljör i Triathlon-VM, Lisa Nordén!


Alla ni som inte gav er av till Stockholm i helgen och ändå vill ta er ut på en 10-km:s runda kan passa på att utforska någon av de nya vandringsslingorna i Frostavallen - Dagstorp, Ullstorp och Långstorp. Flera slingor av olika längd och svårighetsgrad samt nya rastplatser. Har du inte fått hem kartan i brevlådan så finns den att hämta hos oss på Höörs Turistbyrå. Packa matsäcken, bege er ut och njut av vår fina natur här i Höör - Mitt i Skåne!

På den övre bilden hittar du Jenny tillsammans med fotbollsgrabbarna i Lokaltidningens lag från förra årets Fritidsfestival i Höör. Det blev en tuff match mot proffsspelare från Höörs IS och i ösregn.
Copyright: Helén Magnusson/Höörs Turistbyrå.


//Helén, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: