21 september 2010

Gissa vikten på Klintas lökfläta!


Nu har du chansen att vinna en rejäl handknuten rödlöksfläta på Höörs Turistbyrå. Det är lokalt odlad rödlök från Klinta Kryddor & Grönt, knuten av Klintas egen förstedräng Bengt Palm, som nu hänger inne på vår turistbyrå. Kom in till oss på turistbyrån och gissa vikten på flätan så har du chans att få ta den med hem. Tävlingen pågår under tre veckor - fram till och med fredagen den 15 oktober.

Just nu är det skördetid på Klinta Kryddor & Grönt. I grönsaksbutiken har Lotte & Bengt bullat upp med mängder av gröna och sköna godsaker. Dessvärre så har Bengt inte hunnit med att knyta så många lökflätor i år, så dessa finns inte till salu ute på Klinta, utan bara exemplaret på Höörs Turistbyrå.

I dagarna har Klinta Kryddor & Grönt också Super-rea i Present- & Trädgårdsbutiken. Mellan 30-70% rea på mängder av fantastiska varor. Du vet väl att de även säljer via nätet? Titta in här i nätbutiken!

Tack Bengt för den fina lökflätan!

Bilden på Jenny med lökarna har Helén Magnusson/Höörs Turistbyrå copyright på!

//Helén, Höörs Turistbyrå

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gissar på 5,7 kilo!

Höörs Turistförening sa...

Tack för din gissning. Om du vill delta i tävlingen så behöver vi få lite kontaktuppgifter. Välkommen in till oss på turistbyrån!

Helén