13 september 2010

Julius Biljettservice på Höörs Turistbyrå



Från och med idag är vi på Höörs Turistbyrå ombud för Julius Biljettservice. Nu har du som bor i eller i närheten av Höör möjlighet att komma till turistbyrån och boka, köpa eller hämta ut dina biljetter till evenemang runt om i Skåne.


Vi börjar försäljningen med biljetter till Spamalot, Nöjesteatern i Malmö. Premiär den 24 september. Spamalot bygger på filmen Monty Python and the Holy Grail. Musikalen har spelats tre år i London och går fortfarande på Broadway. Nu kommer en helt ny svensk uppsättning med personer i rollerna som Anders Jansson och Johan Wester från Hipp Hipp, stå-upparen Adde Malmberg och Johan Glans från Kvarteret Skatan. Gillar du ovanstående rollinnehavare, Monty Python och engelsk humor så får du inte missa Spamalot!


Queenfans, pricka för söndagen den 10 oktober i din almanacka. Då gör coverbandet MerCury sin enda spelning i Sverige på Baltiska Hallen i Malmö. MerCury räknas som ett av världens bästa Queen-tribute-band. Showen blir en två timmar lång hyllning till Freddie Mercury och Queen med en blandning av musik, multimedia och musikalshow. En oförglömlig musikupplevelse.


Göran Marengh är en fiktiv skräckförfattare, han skriver böcker på löpande band och älskar sig själv högt för det. Efter att ha introducerats av sin förläggare Frank P Lerner kommer Göran in på scen för att sola sig i den förväntade respekten från publiken. Därefter iscensätter han en av sina noveller, Nederjaget, en historia som omfattar allt från en Egyptisk stentavla till en vandrande hjärna. Men också en sexscen, påpekar Göran. En osannolik skrattsuccé på Nöjesteaterns Bakficka Estrad i Malmö.


Pasión de Buena Vista tar dig med på en resa till pärlan i Stora Antillerna och dess befolkning, som är hjärtat och fascinationen på Kuba. Med en unik blandning av melankoli, glädje, musik och dans möts både stora och små problem med optimism och rättvisa, oavsett om det gäller en skolpojke, tobaksodlare, morförälder eller författare. Med heta rytmer, melodier och danser som går direkt till hjärtat kommer artisterna att tända gnistan hos publiken för den kubanska lustan för livet. Föreställning den 31 oktober på Malmö Konserthus.

Redan nu kan du boka biljetter till två stora produktioner under 2011. Gasolin den 30 januari på Malmö Konserthus och Thriller - Live den 10 mars på Färs & Frosta Sparbank Arena i Lund.


Den enda föreställningen i Sverige av den danska succé-teaterversionen Gasolin. Denna version visades för första gången i Köpenhamn 2007. En fantastisk magisk resa i Gasolins värld framförs av musiker och sångare på ett sätt som gör att man bara önskar sig att konserten ska fortsätta och fortsätta....


Thriller - Live är en spektakulär och högoktanig show som hyllar en av världens största underhållare någonsin – The King of Pop, Michael Jackson, och The Jackson 5. Thriller - Live börjar med en rad hits från unge Michael Jacksons tid med The Jackson 5 samtidigt som det visas originalklipp från den tiden på LED-skärmar. Efterhand tar den 35 man starka ensemblen publiken steg för steg genom den otroliga karriär som gjorde honom till en av de största i världen. Föreställningen levererar hits non-stop i över två timmar och framförs av en fantastiskt begåvad ensemble och liveband.

Det dyker upp nya evenemang löpande som vi kommer att sälja biljetter till. Håll utkik på Julius Biljettservice hemsida under Aktuella evenemang.

Bilder copyright: Julius Biljettservice

//Helén, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: