16 september 2010

Biljettförsäljning lokala evenemang

Som ni säkert redan vet så är ju vi numer ombud för Julius Biljettservice, men vi fortsätter naturligtvis med att sälja biljetter till våra lokala arrangemang.

Nu närmast har Höörs Jazz säsongspremiär för höstens tablå, och redan nu på fredag, 17 september gästas Fiskepuben, Jägersbo av Trinity. Trinity består av trumslagaren Al Djerdi och hammondfantomen Andreas Hellkvist som träffades någon gång på hösten 2003 i Stockholm. De kom ganska snabbt underfund med att de hade samma musikaliska ideal. Följaktligen började de jamma och spela tillsammans på klubbar och caféer runt om i stan. De gjord succé överallt där de drog fram, både som duo och som kompgrupp åt solister. Men, det var något som saknades, tyckte de.

När Ali och Andreas så mötte trumpetaren Karl Olandersson sommaren 2005 insåg de omedelbart att de funnit "den felande länken". Supergruppen Trinity hade sett dagens ljus! The rest is history som det heter.


Copyright: Trinity

Övriga spelkvällar med Höörs Jazz är:
Fredag 8 oktober, då man gästas av Charleston Sisters
Fredag 29 oktober - Carin Lundin Quintet
Fredag 19 november - Sinne Eeg Quartet
Fredag 3 december - Soundstream Jazz Sextet.
Alla konserter startar kl. 19.30. Ord. biljettpris är 260 kr, medlem i Höörs Jazz betalar 220 kr och är du studerande och innehar ett studentleg. betalar du 70 kr.

Nu på söndag spelas föreställningen "00:00 - En nattlig odyssé" upp med Jan Modin och sångare ur Malmö Operakör. Vad händer när mörkret faller på? När allt liksom blir lite annorlunda, lite mer gränslöst...

00:00 är en musikalisk show där vi kastas mellan festlig yra, ensamhet, erotiska äventyr, mardrömmar och sökande efter stjärnor på natthimlen. Skådespelaren Jan Modin guidar oss i denna odyssé där nattens stämningar och händelser gestaltas av sångare ur Malmö Operakör och en pianist. Det är dramatiskt och poetiskt, skrämmande och humoristiskt. Det är Shakespeare och Christina Gottfridsson, Mozart och The Kinks och Phantom of the Opera. Det är natt!

Biljettpriset till denna föreställning är 210 kr, inkl. dryck och tilltugg.


Copyright: Malmö Opera

Något längre fram i tiden, närmare bestämt den 2 oktober, kl. 15.00 får Kulturhuset Anders besök av SjörövarMange och Katta Pirat. SjörövarMange och Katta Pirat är två sjörövare från Malmö som seglat runt i landet med både små och stora båtar under de senaste åren. Med massor av sånger och hålligång i lasten fortsätter de vidare mot nya äventyr och platser.

I sjörövarshowen lockas alla att sjunga och skratta till både kända och okända låtar. Här är det fritt fram att klappa, stampa och gunga till den svängiga musiken. Föreställningen riktar sig främst till barn mellan ca 3-9 år.

SjörövarMange och Katta Pirat skriver allt material själva och har sedan hösten 2006 släppt tre skivor. "Skeppohoj!", "Flaskpost" och "I blåsväder med Marinens Musikkår".

Biljetten kostar 80 kr!

Copyright: SjörövarMange och Katta Pirat
//Jenny, Höörs Turistbyrå

2 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det biljetter kvar? Vet jag e sent på de...

Höörs Turistförening sa...

Vi har biljetter kvar både till Höörs Jazz-konserter och Metropolitans visningar. Fler lokala evenemang dyker upp efterhand. Håll koll med hjälp av vår evenemangskalender. Klicka på ikonen för Veckans evenemang till höger på bloggen så kommer du direkt till Höörs Turistbyrås hemsida.

Helén