17 februari 2010

Aktivt Sportlov

Under ett par veckor har våra skolbarn i Sverige Sportlov och våra danska grannars barn har Vinterferie. Det är inte varje år som det är "riktigt" vinterväder här hos oss i södra Sverige. Men i år ligger snön vit och isarna tjocka.

Här kommer ett vintertips från Månstorps Gård, som egentligen satsar på fiske vid helt andra årstider än denna. Men nu, med en nybyggd vinterbonad stuga i Hallaröd, strax utanför Höör - Mitt i Skåne, kan du spendera några dagar eller en vecka på landet i en sagolik miljö.


I Månstorps fiskedammar går det utmärkt att ägna sig åt pimpelfiske. Det finns fina strövområden direkt in på knuten, skidspår och en liten pulkabacke.

Skåneleden finns strax intill och även närhet till både Fulltoftas strövområden, Ringsjön, Frostavallen och Söderåsen. I Frostavallen finns det också två bra pulkabackar, en lite större och en modell mindre. Centralt i Höör plogas Tjurasjö för skridskofantasterna. Här finns även belysning för kvällsåk.

Behöver du fler aktiviteter och besöksmål för att fylla ut din vistelse hos oss i Höör så hör av dig till Höörs Turistbyrå på telefon 0413-275 75, så hjälper vi dig gärna.
Bokning av stugan på Månstorps Gård här!

Alla bilder i inlägget copyright: Kenneth Grönberg

//Helén, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: