10 mars 2011

Vi är Skånes Hjärta!


Intresset växer för Skånes Hjärta, denna vackra, spännande region som vi lever mitt i. I senaste numret av Magasinet Skåne står att läsa om deras besök i Skånes Hjärta. Vi omnämns med ord som outforskat, kreativt och paradis, och visst håller vi med. Det finns mycket spännande att upptäcka, utforska och utveckla i vår bygd. Det är många som intresserar sig för de möjligheter som finns i Skånes Hjärta, eller Mittens Rike som Magasinet Skåne kallar oss.

Möjligheternas rike säger Höörs Turistförening, och ser fram emot en spännande framtid!

Reportaget Ringsjön Runt är en shoppingspecial och besökta butiker är Incendi GlasblåseriMagasin Cronacker, Klinta Kryddor & Grönt, Aristippos Antikvariat, Ekastiga Gårdsbutik, Butiken i röda huset vid Bosjökloster, Billinge Krukmakeri, Stenhusets Antikhandel,Västra Strö 39 och Qvesarum Byggnandsvård. och belyser en handfull av allt det spännande som finns att uppleva här i området.

foto, nederst Helena Dunér
/Helena Dunér, Höörs Turistförening

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att kulturbärarna får sätta Höör på kartan!

Anonym sa...

Söks det efter någon ny turistchef? Viktigt att det blir någon som inte är från Höör. Vi behöver nya ögon.

Höörs Turistförening sa...

Vi söker en person med ny, bred och erfaren blick. Information om hur den nya tjänsten kan sökas kommer att läggas ut på denna blogg inom snar framtid. Håll utkik!