19 november 2009

Musikskolans Månadskonsert

En gång i månaden så bjuder de duktiga eleverna i Höörs Musikskola på konsert i Kulturhuset Anders. Så också i november månad. På dessa konserter brukar det vara olika "teman" t.ex. gitarr, sång eller flöjt. November månads konsert bestod av flöjtorkestern, körerna Voices och Vicous Voices, samt Valle Johansson som var mycket duktig på pianot.

Denna gång hade man även satsat på enbart ABBA-låtar. Det var även ett ABBA-Quiz där vi under konsertens gång fick ledtrådar för att sedan klura ut ett visst ord. Tisdagen den 1 december är det sista månadskonserten för i år, och då är det faktiskt dans som står på programmet. Tiden som gäller är 18.00. Konserten är som vanligt gratis.


Copyright: Jenny Karlsson, Höörs Turistbyrå

Visste du att Musikskolans körer och orkestrar kan bokas till de flesta arrangemang? Se bara till att de bokas i god tid så att de är förberedda! Musikskolan samarbetar med Höörs Ungdomsorkester, Höörs Kammarorkester, Frosta kammarkör m fl.

//Jenny, Höörs Turistbyrå

5 kommentarer:

Lisa sa...

Detta var nytt för mig! Var ser man deras program?

Och sedan undrar jag om Ni snälla damer på Turistbyrå vet var en hungrig barnfamilj kan äta julbord på självaste julafton?

Höörs Turistförening sa...

Musikskolans program hittar du på turistbyråns evenemangskalender såklart! I dagsläget vet vi tyvärr ingenstans i närheten där man kan äta julbord på självaste julafton. Vi håller självklart utkik efter tänkbara ställen. Däremot kan man på lillejulafton äta julmat på Stiftsgården Åkersberg. //Jenny

Höörs Turistförening sa...

Hej Lisa,
både Spångens Gästis i Ljungbyhed och Röstånga Gästis serverar sina stora skånska julbord även på julafton. Spången har tyvärr redan fullbokat så där är det i så fall återbud som gäller.

Röstånga har både jullunch vid middagstid och stort julbord på kvällen. Ni får nog vara snabba med bokningen om det ska bli någon julmat i år:)

Helén

Höörs Turistförening sa...

Om ni kan tänka er att äta julmat hemma så tar Kallskänken i Höör emot beställningar på julmacka, jultallrik och julbuffé ända fram till julafton. Tänk bara på att göra beställningen senast 5 dagar före julafton så kan det bli julmat på bordet till Kalle Anka även i år!

//Helén, Höörs Turistbyrå

Lisa sa...

Hej!

Tack för alla tips! Nu lär vi inte gå hungriga!