10 december 2010

Vernissage på Holma Konst

På Holma Konst är det full aktivitet, och imorgon, lördag 11 december, kl. 12.00-16.00, är det vernissage för utställningen "Skye's the limit", en utställning av och med John Follin, akvarell, akryl och musik, Gunnel A Pålsson, akvarell, och Christina Lenander, äggoljetempera och akryl.

Isle of Skye, vid Skottlands nordvästkust är en underbart vacker plats. Vi var ett gäng på åtta personer som hade förmånen att få tillbringa en vecka där. Detta resulterade i inspiration som mynnat ut i målningar och musik.

Christina Lenander målar akryl och äggoljetempera. Hon hittar inre bilder, symboler som hon målar.
Under vernissagedagen den 11 december kommer vi tre konstnärer som deltar i utställningen att berätta om vårt bildskapande.

Från vänster: Gunnel A Pålsson, John Follin och Christina Lenander.
John har även inspirerats till att skapa musik som kommer att framföras under olika tillfällen när utställningen är öppen. På Holma Konsts hemsida kommer det uppdateras när John spelar.
På kvällen den 11 december är det vernissagefest, där "Oats & Barley", som John ingår i, kommer att framföra skotsk och irländsk musik, självklart med säckpipa. Både traditionell och nyskapad av John. Till vernissagefesten är det föranmälan som krävs, och egentligen har anmälningsdagen redan varit, men kontakta Holma Konst för att se om det finns någon plats kvar. info@holmakonst.se 0706-48 03 98 (Gunnel). Vernissagefesten kostar 130 kr.

Alla bilder i inlägget © Holma Konst.
Utställningen är öppen:
11-12 december, 18-19 december kl. 12-16

//Gästbloggare: Gunnel A Pålsson, Holma Konst

Inga kommentarer: