12 december 2010

Luciafirande i Höör


Kom och lyssna på stämningsfull sång när Höörs Lucia Annie Sollvén, tillsammans med tärnorna från Höörs Musikskolas kör, framträder på Kulturhuset Anders. Första konserten är på Luciadagen den 13 december kl. 8.00. Ytterligare en chans har du kl. 19.00. Däremellan kommer Lucia att göra ett besök på Kungshällan vid Lilla Torg i Höör kl. 11.15.

Höörs församling arrangerar Luciagudstjänst i Höörs kyrka kl. 18.00, också den 13 december, tillsammans med barn från församlingens olika grupper.

Vill du fortsätta att njuta av härliga jul- och Luciasånger även på tisdag den 14 december så kom till Kulturhuset Anders och lyssna på Frosta Kammarkör på Julcafé från kl. 19.30. Redan kl. 18.00 kan du se och höra Höörs församlings årliga julspel i Höörs kyrka.

Veckan fortsätter i Lucians och julens tecken med Lusselotto med julpsalmer i Höörs församlingshem på onsdag den 15 december kl. 19.00. På torsdag den 16 december är det dags för Höörs Musikskolas årliga Julkonsert. Trevlig julunderhållning med orkestrar och ensembler, sång och dans kl. 19.00 på Kulturhuset Anders.

Söndagen den 19 december firar Charismakyrkan den fjärde advent med "julsmak" kl. 16.00 tillsammans med Charismabandet.

Bild från Luciamorgon på Kulturhuset © Helén Magnusson.


//Helén, Höörs Turistbyrå

1 kommentar:

Anonym sa...

Lucia kommer med Julens budskap!