12 augusti 2010

Musik på Bosjökloster

"Närhet till musiken och musikerna är fullkomlig. Vilken upplevelse! - uttryckte en konsertbesökare efter förra söndagens Pianofestival som gick av stapeln på Bosjökloster.

Denna veckas konsert tar oss ned till Mellanöstern och dess medryckande judiska och arabiska folkmusik, framförd av den världsberömda Middle East Peace Orchestra, som gästar Bosjökloster den 15 augusti, kl. 16.00. Konserten med the Middle East Peace Orchestra med sitt fredsbudskap är en höjdpunkt i sommarens program. Konserten kommer att äga rum i Bosjöklosters Loge, i rustik lantlig miljö vid Ringsjön. Logen är en unik konsertlokal som söker sin like bland dagens konsertplatser. Missa inte detta!

Bosjöklosters Restaurang kommer att erbjuda en Mellanöstern-tallrik med ett glas vin från Domain de Brescou eller ett alkoholfritt alternativ för bara 95 kr (rabatterat för konsertbesökare). Köp gärna en matkupong redan vid entrén för snabbare servering.

Den 22 augusti, kl. 16.00 får vi uppleva en "italiensk" sommardag då Pollux Blåsarkvintett spelar musik av Beethoven, Verdi och Rossini. Italienkännaren Bo Hagström kåserar kring hur musiken och maten inspirerar kockar och kompositörer.

Bosjöklosters Restaurang kommer att bjuda på en italiens antipasti-tallrik tillsammans med ett glas vin från Domaine de Brescou eller alkoholfritt alternativ för bara 95 kr. För snabbare servering så passa på att köpa en matkupong redan vid entrén!


Biljetter till dessa två arrangemang kan du köpa på Höörs Turistbyrå och Julius Biljettservice. Ev. kvarvarande biljetter säljes i entrén. Vill du veta mer om konserterna på Bosjökloster besök gärna Musik på Bosjöklosters hemsida.
//Gästbloggare, Gabriele Nilsson, Musik på Bosjökloster.

Inga kommentarer: