28 augusti 2010

Jakt och Fiskemässan


Nu är den här - hösten, de mustiga grytornas tid, svampen och alla härliga färger, men givetvis även den stora Jakt & Fiskemässan på Bosjökloster.
Landets årliga mötesplats, inte bara för jägare och fiskare, utan även för hund-, häst- och friluftsintresserade. För alla helt enkelt.


Skytteaktiviteterna i parken bjuder på alla typer av jaktskytte - allt från "prova på skytte för den oinvigde" till höga "fasaner". Ta teoriprov för jägarexamen i slottet.

Trickskytte - spektakulära shower med Jocke Smålänning och hans norske kollega Kenneth Aspestrand.

Hundaktiviteterna fyller båda dagarna från morgon till kväll på övre slottsterassen och i parken. Agility - flyball - terrierkapplöpning - jakthundsparader - eftersöksuppvisningar - fårvallning och mycket mera.

Fiskeaktiviteter med båtturer på Ringsjön, metetävlingar, flugfiskeskola och castingtävlingar är några av alla fiskeaktiviteter.

Friluftsliv, kläder, utrustning, kanoter, kajaker med mera.

Hästhoppning med elitryttare: Bosjökloster hoppderby och Grand Prix, och - nytt för i år - Bosjökloster Young Sport Horse Challenge.

God Mat finns det gott om på området, bland annat i Bosjökloster Restaurang.

In- och Utfart - med lokala polisens hjälp kommer trafiken att dirigeras i dubbla led för att i möjligaste mån undvika köer.

Information: 0413 - 250 48
Pris: barn under 15 år - gratis entré, vuxna över 16 år 140 SEK
Parkering 25 SEK
Programmet hittar du här: www.skanskajaktfiske.se

På Turistbyrån i Höör är du välkommen att hämta hela tidningen om mässan.
Vi ses på Bosjökloster!

Inga kommentarer: