31 maj 2010

Turistbyrån i nya lokaler

Idag har Höörs Turistbyrå öppnat upp i nya fräscha lokaler på Föreningsgatan 11. Du hittar oss strax bakom Coop Konsum, intill Medstop Apotek.


Vi har ett stort utbud av turistmaterial och kartor över både Skåne, övriga Sverige och Danmark. Söker du efter en lokaltillverkad present, filmer eller böcker om Höör, souvenirer så har vi en hel del. Hos oss kan du också köpa fiskekort, biljetter till lokala evenemang, Kulturarvskort och Öresund Rundt-biljetter.

Det går bra att bara titta in om och sitta ner en stund, ta en kaffe, läsa dagspressen eller låna våra datorer. Våra öppettider är måndag-fredag kl. 10-16.30. Torsdagar har vi öppet till kl. 18. Lunchstängt mellan 12.30-13.30.

På lördagen den 5 juni har vi Öppet Hus i våra nya lokaler mellan kl. 10-13. Välkommen in och se hur vi har det. Turistföreningens styrelse finns på plats och bjuder på lite smått och gott. Delta i vår tävling och vinn finfina priser som sponsrats av våra medlemsföretag.

Om du är ute och trampar Ringsjön Runt på lördag så har du även chans att delta i vår turistbyråtävling under söndagen den 6 juni. Vi kommer att ha öppet även då mellan kl. 10-13, samtidigt som Kulturkvartersdagen och Sveriges Nationaldag firas vid Berggrenska Gården och Kulturhuset Anders.

Bilder copyright: Helén Magnusson/Höörs Turistbyrå

//Helén, Höörs Turistbyrå

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi Gratulerar och önskar fortsatt all lycka och framgång i de nya lokalerna!
/Charisma - kyrkan för dig

Höörs Turistförening sa...

Tack!
Kom gärna in och se hur vi har det. Från och med lördag har vi sommaröppet 7 dagar i veckan.

Helén

Mitt Österlen sa...

Flådigt värre!!
Skulle gärna kommit invigningsdagen, men jobbar dessvärre själv både lördag och söndag...Fast det kommer ju fler tillfällen!
Lycka till och hoppas ni får många fysiska besökare till era ljusa fina lokaler!/ Kram från Tomelilla TB :) Hette