11 december 2009

Årets julklapp?

Vet du inte vad du ska köpa i julklapp till dina nära och kära? På Turistbyrån finns det många trevliga julklappstips! Dock inte den berömda spikmattan, men vad sägs om:
Biljetter till "En galen kväll" med After Shave och Anders Eriksson + den ofattbara orkestern, på Bosjökloster Slott den 16 juli 2010.


Copyright: Jerkules Nöje

Det blir gammalt och nytt i en härlig blandning. Vi får höra det bästa från After Shave och Anders Eriksson. Roy och Roger, Farbror Frej och Latinos tittar in en stund. En viss husvagnsägare kan man nog skönja i bakgrunden. Låtar att känna igen och figurer vi älskar att återse! Helt ny bekantskap med figurer vi inte visste fanns!

Det finns tre olika biljett-typer att välja mellan: parkett, parkett+buffé samt picknick/ståplats. Till och med den 23 december har vi ett speciellt julklappspris till denna föreställning.

Här finns även de berömda Höör-tröjorna till försäljning, böcker, DVD, CD-skivor, lokalt hantverk från t.ex. Incendi Glasblåseri, Billinge Krukmakeri, Lars Nedmar m.fl. Vi säljer även handdukar, tygväskor, brickor, muggar bara för att nämna några produkter.

Copyright: Helén Magnusson, Höörs Turistbyrå

Vi har öppet måndag-fredag 10.00-12.30, 13.30-16.30. Torsdagar kvällsöppet till kl. 18.00.

//Jenny, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: