21 maj 2009

Succé för tidernas första Torsdagsträff på Frostavallen

Vi som var på plats på första Torsdagsträffen någonsin på Frostavallen Hotell & Konferens fick troligen uppleva en ny tradition ta sin form. Mängder av motorentusiaster kom från nära och fjärran för att njuta av blankputsad lack och krom. Parkeringen blev snabbt fylld av både gamla och nya bilar. Höörsklubben Americars höll ställningarna i främsta ledet.



MC-folket var betydligt fler, kanske tack vare den riktigt härliga försommardagen. Olika modeller och årgångar fyllde snabbt Frostavallens gräsmattor. Det räknades till ca 500 bågar.
Besökare, i alla åldrar, gick runt, beundrade varandras fordon, träffade gamla och nya bekanta eller bara solade sig i gröngräset.


I Frostavallens Storstuga serverades det både köttbullar och bakad potatis men det som drog mest var nog ändå en varm Knake med senap och med en kaffe och kanelbulle efteråt. Hagstadsstugan, som ligger bakom Storstugan, i amfiteatern, hade öppet med våffelförsäljning, något som också kommer att fortsätta varje torsdagskväll.






Alla bilder i inlägget copyright: Helén Magnusson/Höörs Turistbyrå

Vi ses torsdagkvällar framöver på Frostavallen - Höörs och MittSkånes nya motorträff!
//Helén, Höörs Turistbyrå

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till bloggvärlden Helén och Turistbyrån! Initiativet är hur bra som helst...

Bästa hälsningar
Charisma
http://motcharisma.blogspot.com
www.charisma.se

Lisa sa...

Ja, det såg ju verkligen trevligt ut. En perfekt familjeutflykt efter jobbet - med våfflor dessutom! Då vet man vad man ska göra nästa torsdag!