20 maj 2009

Motorträff på Frostavallen!

Imorgon är det premiär för Torsdagsträffen på Frostavallen! Torsdagsträffen är ett samarbete mellan VikingaTider i Löddeköpinge - som sedan många år tillbaka arrangerar populära Tisdagsträffen -och Frostavallen Hotell och Konferens. Alla torsdagar fram till och med torsdagen den 24 september träffas vi, klockan 17-20, för att ställa ut egna fordon eller beundra andras, ta en fika och njuta av naturen. Fri entré och gratis parkering! Det finns även servering i Hagstadstugan, som du hittar vid den gamla amfiteatern.

Under sommaren 2008 kom det totalt 75 000 besökare till Tisdagsträffen, för att njuta av allt från motorcyklar, engelska sportvagnar, amerikanare till flygplan. Gammalt som nytt, allt som har med motor att göra samlas här i en härlig blandning. Kommer Torsdagsträffen bli lika populärt? Alla motorfantaster hälsas nu välkomna till Torsdagsträffen på Frostavallen!
Motorklubbar som vill visa upp sig och sin verksamhet, musiker som vill delta på Torsdagsträffen, eller andra lokala föreningar som kan ha något spännande kringevenemang får gärna höra av sig till marknadsansvarig Richard Sjöqvist på tel. 0413-55 33 00 eller via mail till richard@frostavallen.se.

Premiärdagen arrangeras torsdagsträffen mellan klockan 12-16.

Copyright: VikingaTider/Löddeköpinge

Copyright: VikingaTider/Löddeköpinge

//Jenny, Höörs turistbyrå

Inga kommentarer: