9 april 2010

Veckans Tips!


För dig som är lite tävlingsinriktad kan vi denna vecka tipsa om Lucky Bowl, där man både kan bowla och köra inomhus go-cart!


Här finns 10 stycken banor, med ett automatiskt scoring-system som gör det lätt för den som bowlar att hålla koll på poängen. Naturligtvis finns det alltid personal som hjälper till vid behov. På Lucky Bowl finns det även två stycken så kallade "Gotlandsrännor". Det är ett hjälpmedel så att de som sitter i rullstol eller har någon annan form av funktionshinder kan bowla. På samtliga banor kan fälla upp staket för barnen!


Så varför inte samla ihop familjen eller kompisgänget för en härlig bowlingmatch? Passa även på att kombinera bowlingmatchen med en bit mat!



Lördagar i april månad erbjuder Lucky Bowl en "Bowlarbuffé" för 199 kr/person inklusive en timme bowling. För att detta pris ska gälla krävs det att ni är minst 4 personer som bowlar och äter. På menyn hittar du bl.a. marinerad kyckling, "bowlar böff", grillad lax, potatisgratäng, potatissallad, grillade majskolvar, cole slaw, pastasallad...

Fredagar under januari-april har Lucky Bowl Fondueafton för 259 kr/person inklusive en timme bowling (minst 4 personer). Vill man inte bowla kostar Fondueaftonen 219 kr/person. Till förrätt är det heta kräftstjärtar på salladsbädd, som serveras med brödkrutonger och citron. Sedan kan man välja mellan ox- eller fläskkött. Det finns även vegetariskt alternativ. Till fonduerna serveras sallad, vitlöksbröd, tre kalla och två varma såser, samt friterad potatis.


Copyright bilderna ovan: Helén Magnusson, Höörs Turistbyrå

Tycker du att bowling är för mesigt kan du testa go-cartbanan "Lucky Cart" istället. Go-cartbanan är ombyggd, men precis som tidigare finns både ett snabbare och ett mer tekniskt parti på banan. Det är ett fartfyllt nöje för hela familjen!

Man kan välja mellan flera olika "tävlingsvarianter" att välja mellan som, Mini-race, Lucky-race, Lucky Grand Prix och Lucky 500. Eller så kan man välja drop-in, och då kan man välja mellan 5 minuters pass och 8 minuters pass.

Copyright: Lucky Bowl

Vill du veta mer om de olika "tävlingsvarianterna" på go-carten eller bowlingen, kika in på Lucky Bowls hemsida som du hittar här!

//Jenny, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: