10 april 2010

Sail along silvery moon

Sail along silvery moon är en sång-, musik- och berättarföreställning med Anders Granström och Gotte Roland Gottlow. Sail along silvery moon spelas på Kulturhuset Anders i Höör, onsdagen den 14 april klockan 19.30.

Från Dansbanan och Folkparken hörs sången, skrönorna och musiken. Kanske har ni hört om "dansbaneeländet", eller om "jazzen som fördärvar vår ungdom", eller om fyllan i buskarna och slagsmålen? Men är det egentligen detta vi minns?

Är det inte istället spänningen inför kvällen som vi minns? De blankputsade skorna och den nya gula klänningen!

En, två - 1 2 3 4! Det går en stöt genom lokalen, orkesterns första inräkning... Doften av en flickas nytvättade hår. Är det inte just detta vi minns?

Eller minns vi tryckaren "Red Sails in the Sunset", lusten att bugga till refrängen på "Jag vill vara din Margareta". "... och tänk om jag blir tjyvad på tredje damernas! Tänk om det är Hon och dom spelar Twilight Time?"

Copyright: Gotte Roland Gottlow

Anders Granström är en av Sveriges absolut bästa och mest kända berättare. Han kan trollbinda publiken med allt från traditionella folksagor, erotiska historier och spökhistorier. Han är professionellt verksam, även som skådespelare på storstädernas institutionsteatrar, i fria grupper, i TV, radio och spelfilm. Vem minns inte Sven Klangs Kvintett?

Gotte Roland Gottlow sjunger och spelar piano och dragspel med mera. Framträder som musiker och artist i många olika sammanhang, allt ifrån lokala hembygdsföreningar till internationella världsmusikfestivaler. Har också ett förflutet som musiker på en mängd folkparker och dansbanor.

Föreställningen är ungefär två timmar inkl. en paus på ca 20 min. Biljetter till föreställningen köper du hos oss på Turistbyrån. Biljettpriset är 170 kr och då ingår det fika i pausen!
Vill du veta mer om Anders Granström kan du läsa om det här. Är du nyfiken på Gotte Roland Gottlow finns det mer att läsa här.

//Jenny, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: