6 april 2010

Konstrundan MittSkånes samlingsutställning



Årets samlingsutställning för Konstrundan MittSkåne, på Frostavallens Hotell & Konferens, drog mycket fler besökare än tidigare år. Om det beror på påskvädret, på det breda konstutbudet eller på våra gästutställare är svårt att veta. Men att fler konstintresserade har upptäckt Skånes yngsta konstrunda är helt klart.







60 löpmeter av Lasse Åbergs konst fyllde en hel källarlokal både med litografier, originalverk och besökare. Lasse själv var flitig med pennan.



Vi var också många som passade på att äta påsklunch i Frostavallens Storstuga innan vi begav oss vidare ut till konstnärernas egna ateljéer och utställningslokaler.


Konstnärerna är också eniga om att årets konstrunda har dragit mer besökare ut till ateljéerna än tidigare. Framförallt har mycket konst bytt ägare i år vilket är riktigt kul. Ni som missade gästutställare Fredrik Axwik och hans föredrag om Ladonien - Jo, Ladoniens nya president blev vald i helgen - Fredrik Axwiks gamla skor blev ny president!? Vi får väl se om den nye presidenten besöker Höör och Konstrundan MittSkåne 2011:)

Alla bilder i inlägget copyright: Helén Magnusson

//Helén, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: