20 april 2010

Vårblås och musik!

Nu är det dags, våren är här! Kom och blås in den med oss! Incendi Glasblåseri Blåser in våren den 24 april. Mellan klockan 16.00 och 17.00 blir det experimentell glasblåsning - glas kan blåsas på många sätt som det aldrig gjorts förr!


Barnen får prova på att blåsa glas klockan 16.30 - och bidra med grillad-korvexperiment. Bilden här nedan visar Agnes som har provat att blåsa glas i hyttan.

Klockan 18.00 blir det picknick-konsert inne i glashyttan - ta med egen mat och dryck. Det blir akustisk musik av Tove Allerberg och Jan-Eric Ström. Texterna är skrivna av Inger Edelfeldt.

Alla bilder i inlägget copyright: Incendi Glasblåseri
Jan-Erik har varit professionell musiker i många år och arbetar idag som musiklärare i Hässleholm. Skolan fick ett stort kulturpris våren 2004, mycket till följd av Jan-Erics idoga engagemang i sina elever.
Årstider - Tove Allerberg sjunger Jan-Eric Ströms tonsättningar av Inger Edenfeldts texter. Det blir akustisk röst och gitarr, tillsammans skapar Tove och Jan-Eric en stämningsfull musikalisk berättelse genom årstidernas gång.

För bokning av plats till konserten ring Incendi Glasblåseri 0413-210 55 eller maila kontakt@incendi.se
Entré 40 kr.
Välkomna!
//Gästbloggare Helena Dunér och Espen Jensen, Incendi Glasblåseri.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka inspirerande bilder:) Det blir säkert en kul vårinblåsning!