25 januari 2011

Nominera Årets Höörsambassadör!

Nu är det snart dags igen. På Guldfesten, Höörs största firmafest, den 4 mars presenteras Årets Höörsambassadör 2010. Det är Höörs Turistförening, i samråd med Företagarna i Höör och Höörs kommun, som delar ut priset. För sjätte året i rad efterlyser turistföreningen förslag på nominerade till den fina utmärkelsen. Det kan vara en person, en förening eller ett företag som under året som gått har arbetat för att sätta Höör på kartan i ett turistiskt perspektiv.

På bilden från Guldfesten 2010 syns Kirsten Jacobsen, Bosjökloster Slott, som tog emot priset på Tord Bondes vägnar. Konstnär Ingela Jarlsson, i mitten, hade tillverkat en tjusig praktskål i keramik som överräcktes som gåva att pryda någon av slottssalarna med. Priset sponsrades av Höörs Föreningsallians. Till vänster i bild står Lena Levin, Ringsjö Wärdshus, och tidigare ordförande i Höörs Turistförening, som bidrog med blommor och diplom.

Ta chansen och nominera "rätt" person/förening/företag för utmärkelsen. Vi behöver denna och en medföljande motivering senast den 16 februari. Mailas eller lämnas in skriftligen till info@turisthoor.se eller Höörs Turistbyrå, Föreningsgatan 11 i Höör.

Vi tar också gärna emot förslag på pris till ambassadören. Du som är konstnär, aktiv i MittSkåne, kan lämna in ett egenproducerat alster, till ett värde på ca 1.500 kr, till turistbyrån senast den 16 februari. Turistföreningens styrelse kommer att rösta fram det konstverk som kan passa bäst till den blivande ambassadören.

Tidigare Höörsambassadörer: 2005 Staffan Åkeby/Skånes Djurpark, 2006 Höör Jazz, 2007 Höörs Sommaropera/ Viggo Edén & Tord Nihlén, 2008 Klinta Kryddor & Grönt och nu senast 2009 Tord Bonde/Bosjökloster Slott.

Bild Guldfesten 2010 © Helén Magnusson/Höörs Turistbyrå

//Helén, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: