4 januari 2011

Dans för alla åldrar och smaker på Jägersbo

Traditionsenligt arrangerar Jägersbo party på Trettondagsafton, för dig över 20 år. På scenen står Ystadbandet Enjoy. Enjoy kallar sig själva för dansbandet-coverbandet-partybandet, så vi kan räkna med en blandad repertoar under kvällen. När Enjoy inte spelar så står DJ Ricco för musiken under kvällen.

Trettondagspartyt håller på mellan 23.00-03.00 och entrén är 120 kr.

Vill du veta mer om Enjoy besök deras hemsida!


Copyright: Enjoy

På fredag är det dags för första "gammeldansen" för året på Jägersbo. Det är Höörs Gammaldansförening Glada Gänget som arrangerar gammaldans på Jägersbo, 9-10 gånger per år. Under kvällen dansar man två "moderna" och en "gammal", och man varvar foxtrot, bugg, tango m.fl. med gammaldans.

Nu på fredag, kl. 20.00-00.30, är det Jaxons Orkester som står för musiken. Entré: 150 kr, 7-18 år 60 kr. I entrén ingår: smörgås, kaka, kaffe/the/saftdryck. Önskas vegetariskt o dyl, beställs det i baren före 20.00.


Copyright: Jaxons

På dansträffarna på Jägersbo trivs både gammal som ung, och det enda som krävs är medlemsskap i Glada Gänget. Vill du bli medlem? Kontakta Sven Jönsson (0413-221 88) på Glada Gänget eller mejla hoor@grfdans.se För mer information om Gammaldansföreningen Glada Gänget, besök deras hemsida.

//Jenny, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: