8 juni 2010

Aktiv helg i Höör

Vilken fantastisk sommarhelg vi har haft. 24 grader och strålande sol. Fullt med aktiviteter i Höör med omnejd för alla åldrar och smaker.


Redan kl. 8 gav sig de första cyklisterna iväg från centrala Höör för att ta sig Ringsjön Runt. Fyra olika rundor från 35 km till 125 km. En årligen återkommande cykelfest som i år lockade 4.500 cyklister från när och fjärran. Här följer ett antal bilder på de som planerade att ta sig runt på längsta möjliga sätt - från Höör på väg mot Tjörnarp och Sösdala.


Efter en halv dags cyklande tar de sista tappra entusiasterna sista kurvan in mot målet på Ringsjöskolans idrottsplats i Höör.




Klarade du dig till målgången så förärades du en tjusig medalj.








Lite trötta men glada deltagare vilar ut i gröngräset före hemfärd.



Under lördagen arrangerade Norra Rörum "Öppen By" där föreningar och företag kunde visa upp sig. Besökarna roade sig med allt från loppis, boule, tipsrunda till Linedance. Läs mer om evenemanget och titta på lite bilder på Norra Rörums hemsida.

Sveriges Nationaldag firades i söndags både med fest i Skånes Djurpark och med en Kulturkvartersdag i Höör. Har du några roliga foton från helgens begivenheter att dela med dig av så maila över dem och lite text till oss på turistbyrån så lägger vi ut dem här på bloggen. Alltså e-postadress info@turisthoor.se.

Alla bilder i inlägget copyright: Helén Magnusson/Höörs Turistbyrå

//Helén, Höörs Turistbyrå

Inga kommentarer: